UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Sestava Alba Singly Různé Reference
BONNET Graham
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 23.12.1947 (London, GB)

Působení:

cca 1966 Marbles
4/79-12/80 Rainbow
1981 Graham Bonnet
2-9/82 Michael Schenker Group
1983-87 Alcatrazz
1993-95 Blackthorne
11/95-? Yngwie Malmsteen
cca 2002 Impellitteri
cca 4/08 Graham Bonnet & Taz Taylor Band
2016-cca 11/18 Michael Schenker Fest
cca 1/20 Alcatrazz

Sestava

Graham Bonnet - voc
Micky Moody - g
Gary Twigg - bg
Jon Lord - kb
Cozy Powell - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Graham Bonnett
produkce: Pip Williams
09.09.1977Ring O
2.Can't Complain1978 Ring O
3.Line-Up10/1981 Vertigo62
4.Here Comes The Night1991 President
5.Underground10.11.2009United States Dist
6.No Bad Habits01.02.2011Floating World
7.A Collection02.12.2014Floating World
8.Back Row in the Stalls20.05.2016Hear No Evil
9.The Book
vydáno pod jménem: Graham Bonnet Band
04.11.2016Frontiers
10.Live... Here Comes The Night
vydáno pod jménem: Graham Bonnet Band
7/2017
11.Meanwhile Back In The Garage
vydáno pod jménem: Graham Bonnet Band
7/2018

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Back Row In The Stalls20.12.1974DJM
2.It's All Over Now, Baby Blue03.06.1977Ring O
3.Danny12.08.1977Ring O
4.Goodnight And Goodmorning04.11.1977Ring O
5.Warm Ride6/1978
6.Night Games / Out On The Water
produkce: Francis Rossi/John Eden
27.02.1981Vertigo6
7.Liar05.06.1981Vertigo51
8.That's The Way It Is16.10.1981Vertigo

Různé:

j.h. na LP:

Chris Impelliteri: Stand In Line (1988, Relativity/MFN)
Forcefield: To Oz And Back (1990, Bellaphon)
Forcefield: Let The Wild Run Free (1991, Aris)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19941206.04.199421Opilci v dějináchprofil
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971120.03.199740Hard & Heavy Masters
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19772304.06.197719Singlesrecenze SP
19774505.11.197729Singlesrecenze SP
1981714.02.19814News
19812305.06.198124Singlesrecenze SP
19814507.11.198114Singlesrecenze SP
19814614.11.198118Albumsrecenze LP
19821510.04.19823Fast Forwardinterview