UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Různé Reference
SYKES John
(g,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 29.07.1959 (Cardiff, Wales, GB)

Působení:

? Streetfighters
6/80-4/82 The Tygers Of Pan Tang
4/82 Ozzy Osbourne
1982-3/83 Thin Lizzy
cca 10/83 Phil Lynott
1/84-12/86 Whitesnake
1987-cca 94 Blue Murder
cca 11/95 Sykes
1/96-cca 11/00 Thin Lizzy
cca 5/07-6/09 Thin Lizzy

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Out Of My Tree12/1995 Mercury
2.Loveland09.03.1998Mercury
3.Best Of John Sykes
(v Japonsku)
05.04.1999
4.Please Don't Leave Me07.12.1999
5.Nuclear Cowboy11/2000

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Please Don't Leave Me1983

Různé:

j.h. na LP:

HTP: Hughes Turner Project (9/02, MTM Music)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995308.02.199547Velmistři cechu kytaprofil
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983110.09.1998291Hard & Heavy Masters