UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 31. října 2020          Celkem: 361 320 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.12.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
THE TYGERS OF PAN TANG
Newcastle, GB
*  1978

Sestava

Jacopo Meille - voc
Robb Weird - g
Micky Crystal - g
Brian West - bg
Craig Ellis - ds

Bývalí členové:

Jesse Cox (voc, 1978-80); Jon Deverill (voc, 1980-cca 1985)
Robb Weird (g, 1978-80); John Sykes (g, 6/80-4/82); Fred Purser (g, 5/82-cca 1984); Steve Lamb (g, cca 1983-cca 1985); Mark Proctor (g, cca 1984); Neil Shepherd (g, cca 1985-8/86); Dean Robertson (g, 2001-13)
Richard Law (bg, 1978-?); Colin Irwin (bg, cca 1984-1985); David Donaldson (bg, 1985-8/86); Steve Thompson (bg,kb, 9/86-1987)
Brian Dick (ds, 1978-cca 1985)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Wild Cat22.08.1980MCA18
2.Spellbound10.04.1981MCA33
3.Crazy Nights11/1981 MCA51
4.The Cage
produkce: Peter Collins
8/1982 MCA13
5.Live In Japan1983 MCA
6.The Best Of The Tygers Of Pan Tang21.10.1983MCA
7.The Wreck-Age6/1985 Music For Nations
8.First Kill8/1986 Neat/Roadrunner
9.Burning The Shade5/1987 Zebra
10.Singles1992 MCA
11.Live18.07.2000Spitfire
12.Live At Wacken16.01.2001Spitfire
13.Noises from the Cathouse25.05.2004Communique
14.On the Prowl: Best Of The Tygers Of Pan Tang14.12.2004Universal International
15.Big Game Hunting: The Rarities13.09.2005Castle Music
16.Animal Instinct2008
17.Ambush02.10.2012Rocksector
18.Only the Brave07.10.2016Mighty Music
19.Tygers Of Pan Tang28.10.2016Mighty Music

Jesse Cox:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Third Step1983 Neat

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Don't Touch Me There / Bad Times1/1980 Neat
2.Don't Touch Me There / Burning Up / Bad Times3/1980 MCA
3.Rock'n'Roll Man / Alright On The Night / Wild Cats6/1980 MCA
4.Suzie Smiled / Tush08.08.1980MCA
5.Euthanasia / Straight As A Die10.10.1980MCA
6.Hellbound / Don't Give A Damn
7"(2) + Bad Times / Don't Take Nothing
06.02.1981MCA48
7.The Story So Far / Silver And Gold / All Or Nothing27.03.1981MCA
8.Don't Stop By / Slave To Freedom
12" + Raised On Rock
05.06.1981MCA
9.Love Don't Stay / Paradise Drive11/1981 MCA
10.Do It Good / Slip Away08.01.1982MCA
11.Love Potion No. 9 / Lonely At The Top26.03.1982MCA45
12.Rendezvous / Life Of Crime6/1982 MCA49
13.Paris By Air / Love's A Lie8/1982 MCA63
14.Making Tracks / What You're Saying10/1982 MCA
15.Lonely At The Top / You Always See What You See In Me10/1983 MCA

Různé:

rozchod 1987
reunion 2001

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983722.10.1998313Hard & Heavy Masters
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19837 203recenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19801626.04.198031Caught In The Actrecenze koncertu
19802502.08.19803News
19802823.08.198018Single Filerecenze SP
19802930.08.19803Tour News
19803006.09.198016Albumsrecenze LP
19803611.10.198025Singlesrecenze SP
1981607.02.198113Singlesrecenze SP
19811328.03.198118Singlesrecenze SP
19812230.05.198127Datelines
19812413.06.198120Singlesrecenze SP
19821327.03.198227Singlesrecenze SP
19823604.09.198215Albumsrecenze LP
19824002.10.198233Caught In The Actrecenze koncertu
19824827.11.19829interview
19834719.11.198328Albumsrecenze LP