UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Singly Různé Reference
TURNER Joe Lynn
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 02.08.1951 (Hackensack, New Jersey, USA, jako Joseph Linquito)
TURNER Joe Lynn (photo)
 

Působení:

? Filet Of Soul
? Ezra
? Fandango
12/80-3/84 Rainbow
1987-11/88 Yngwie Malmsteen
2/90-12/92 Deep Purple
1993-cca 11/98 Mother's Army
cca 1996-cca 1999 Brazen Abbot
2002 HTP
cca 7/08 Purple Rainbow
2008-cca 3/10 Over The Rainbow

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fandango1983 Lark/Inelco
2.Rescue You10/1985 Elektra 143
3.Nothing's Changed23.10.1995Music For Nations
4.Under Cover1997 Shrapnel
5.Hurry Up And Wait22.03.1999Pony Canyon
6.Under Cover 229.06.1999
7.Holy Man24.07.2000MTM/SPV
8.JLT
hosté: Al Pitrelli (g), John O'Reilly (ds), Greg Smith (bg), Eric Czar (bg), John Boniovani (bg), Bob Held (bg), Paul Morris (kb), Chris Caffery
16.06.2003MTM
9.JLT, Vol. 204.11.2003Shrapnel
10.The Usual Suspects08.02.2005Frontiers
11.Sunstorm
& Sunstorm
26.09.2006Frontiers
12.Second Hand Life20.04.2007Frontiers
13.Live In Germany10.10.2008
14.Street of Dreams: Boston 198504.03.2016Cleopatra
15.The Sessions07.10.2016Cleopatra

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Waiting For A Girl Like You / Shine On / Freedom's Wings1999 Pony Canyon

Různé:

j.h. na LP:

Mick Jones: Mick Jones (1989, WEA)
Lita Ford: Dangerous Curves (1991, RCA)
L.A. Blues Authority: Cream Of The Crop (1995, Roadrunner)
Yngwie Malsteen: Inspiration (14.10.96)

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19952031.10.19955Big Bang!
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983615.10.1998312Hard & Heavy Masters
19991706.05.19997Infokus
19991920.05.199927Forum kritikumrecenze LP
19992210.06.199918interview
20001828.09.200045Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1991629.03.199114interview
199611 85Recenze - Novinkyrecenze LP
20037 79Recenze CDrecenze LP
20053 73Recenzerecenze LP
200812 93Rewind - Classic Rockprofil
20095 10Rock & Top
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20036 12Actualinterview