UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Různé Reference
SOTO Jeff Scott
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 04.11.1965

Působení:

1984-85 Yngwie Malmsteen
1987-cca 1995 Takara
1988-92 The Eyes
cca 1990-cca 4/03 Talisman
cca 1995 Axel Rudi Pell
cca 1996 Human Clay
6-12/06 Journey (j.h.)
12/06-2007 Journey
cca 5/12 The Queen Extravaganza
cca 10/17-cca 1/20 Sons Of Apollo

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Love Parade1995 Long Island
2.Prism12/2002 Frontiers
3.Live At The Gods9/2003 Frontiers
4.Lost In The Translation16.11.2004Frontiers
5.Essential Ballads27.06.2006Frontiers
6.Damage Control27.03.2012Frontiers

Různé:

j.h. na LP:

Kuni: Lookin' For Action (1988, Polydor)
Alex Masi: Attack Of The Neon Shark (1989, SPV)
Lita Ford: Dangerous Curves (1991, RCA)
Axel Rudi Pell: Eternal Prisoner (1992, Steamhammer)
Steelheart: Tangled In Reins (1992, MCA)
Gary Schutt: Sentimental (1995, Long Island)
Yngwie Malsteen: Inspiration (14.10.96)
Axel Rudi Pell: Magic (5/97, Steamhammer)
Hollywood Underground: Hollywood Underground (1997, Canyon)

prod. LP:
Gary Schutt: Sentimental (1995, Long Island)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19982723.07.1998274Hard & Heavy Masters
20022020.12.200245Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200310 80Recenzerecenze LP