UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 12.12.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
RA-X

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stekker16.12.1996KK/Rough Trade
2.The Undistorted Truth19.01.1998KK Traxx/Rough Trade

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Ministek16.12.1996KK/Rough Trade
2.Schau EP24.02.1997Bunker
3.Robot Revolution Volume 1
(They Have Arrived / Kerosene Skull / Better Off Dead / Skin Deep)
28.06.1999KK
4.The Overthrow EP
(Hack The Pentagon / Internal Bleeding / Kontrol / 6 Million Reasons)
15.03.2004Angelmaker
5.The Opium Den17.01.2005Mighty Robot
6.Remixes EP
(Hammersmashed (Chris Clark remix) / I Think Of Demons (Kettel remix) / Dresden 1943 (Doo (Doormouse remix) / Decade Of Hatred (DMX Krew remix))
11.04.2005Angelmaker
7.Mam? You Forgot Your Octuplets EP
(Malfunktion / This Is Not My Reality / Lamuamochorr / Vektorial / Fric Frac / Trash)
& Ruxpin & Dark Vektor & Lowfish & The Wee DJs & Analog Audio Associat
23.05.2005Omni
8.Urbi Et Orbi
(Diluvio / Science Girl / Drafting Devices / Caimano Bianco / The Call / Definitive Neglect)
& Composite Profuse & Feedback & Luke Eargoggle & Kobol Electronics
15.05.2006Minimal Rome