UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. března 2020          Celkem: 356 698 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
O'BRIEN Ian

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Desert Scores03.03.1997Ferox/EFA
2.Gigantic Days
(2LP)
26.04.1999Peacefrog
3.A History Of Things To Come12.11.2001Peacefrog

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Intelligent Desert20.05.1996Ferox
2.Monkey Jazz11.11.1996Ferox
3.Mad Mike Disease02.12.1996Ferox/EFA
4.It's An Everyday World21.04.19974th Wave
5.Intelligent Desert Pt. II30.06.1997Ferox
6.Tattoo Jazz14.07.19974th Wave
7.That Was Now (incl. Bo Frazier mix)27.10.1997Pacific
8.It's An Everyday World
(repress)
03.11.19974th Wave
9.The Line (Unreleased Pressure)
& Loop Da Loop vs Lisa Stansfield
01.12.1997D.Disco
10.Heartstrings / Les Cordes Sensibles / Midday Sunshine29.11.1999Peacefrog
11.Eden EP
(Yemura / Theme From Apollo / Agua / Eden)
04.09.2000Peacefrog
12.Pranksters Present Infused Sampler (New Sound For Old Blues (12" version) / Happiness Breaks)
& James Hardway
06.08.2001Hydrogen Dukebox
13.A History Of Things To Come (Album Sampler) (The Beginning-The Emergence / Midnight Sunshine (Future Beat Alliance remix) /Teentown Beats (12" mix))08.10.2001Peacefrog
14.To See Tomorrow
& As One
24.06.2002Ubiquity
15.Promenade Eleven
& Kirk DeGiorgio
24.03.2011Applied Rhythmic Technology
16.4 Jazz Techno Classics EP
(A Little Suntin Suntin / Hot / Oxygenate / Mad Mike Disease)
& Paul Johnson & Purveyors Of Fine Funk & Ibex
10.07.2013Sharivari

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1997501.02.199723Orbit - Stone Freerecenze SP
19971115.03.199730Orbitinterview
19972521.06.199725Orbit - Stone Freerecenze SP
19973209.08.199727Orbit - Stone Freerecenze SP
19973713.09.199729Orbit - Stone Freerecenze SP