UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Ocenění Různé
J Jessie
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1988 (jako Jessica Ellen Cornish)
J Jessie (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Who You Are25.02.2011Island2 11
2.Domino13.03.2012Republic
3.It's My Party03.09.2013Ninewells Music International
4.Alive17.09.2013Lava/Republic3
5.Sweet Talker13.10.2014Lava/Republic5 10
6.R.O.S.E. (Realisations)22.05.2018
7.R.O.S.E. (Obsessions)25.05.2018
8.R.O.S.E. (Sex)25.05.2018
9.R.O.S.E. (Empowerment)25.05.2018
10.This Christmas Day2018

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Do It Like A Dude11/2010 Island22
2.Price Tag
& Bob
1/2011 Island/Lava1 23
3.Nobody's Perfect2/2011 Island/Lava9
4.Who You Are2/2011 Island/Lava8
5.Do It Like A Dude3/2011
6.Repeat
& David Guetta
8/2011 Positiva/Virgin
7.Who's Laughing Now / Abracadabra (album version)29.08.2011Island/Lava16
8.Up
& James Morrison
9/2011 Island30
9.Domino10/2011 Island/Lava1 6
10.Me Without You07.11.2011
11.Mamma Knows Best3/2012 Island/Lava59
12.Laserlight
feat David Guetta
4/2012 Island/Lava5
13.Silver Lining (Crazy 'Bout You)11/2012 Sony Classical100
14.Remember Me
& Daley
10.12.2012Universal Republic24
15.Wild
& Big Sean
(feat. Dizzee Rascal)
5/2013 Lava/Republic5
16.It's My Party16.09.2013Lava/Republic3
17.Sexy Lady9/2013 Lava/Republic22
18.Thunder11/2013 Lava/Republic18
19.Do You Hear What I Hear?
& Mary J. Blige
11/2013 Verve59
20.Bang Bang
& Ariana Grande & Nicki Minaj
29.07.2014Lava/Republic1 3
21.Burnin' Up
feat. 2 Chainz
23.09.2014Lava/Republic73 86
22.Personal30.09.2014Lava Music
23.Ain't Been Done07.10.2014Lava Music
24.Masterpiece12/2014 65
25.Flashlight21.04.2015Republic13 61
26.Man With The Bag12/2015 Republic
27.Can't Take My Eyes Off You / Make Up for Ever02.12.2016Lava Music
28.Real Deal11.08.2017
29.Think About That15.09.2017
30.Brave
& Don Diablo
5/2019 Hexagon

Ocenění:

2011 MOBO Awards

- Best UK Act
- Best Newcomer
- Best Song ("Do It Like A Dude")
- Best Album ("Who You Are")
2014 Billboard Women In Music Awards - Powerhouse Award

Různé:

j.h. na LP:

Dizzee Rascal: The Fifth (1.7.13)
Mary J. Blige: A Mary Christmas (14.10.13)