UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
J LAZE

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Lazy Dayz / Stratosphere22.11.1999Looking Good
2.Lucky Starz / Dreamz24.07.2000Looking Good
3.Mysteries / Trapezoid / Blackberry Jam / Voices
& Makoto & Cascade
29.10.2001Good Looking
4.7 Sensez / What U Need
& Mykra
27.12.2001Fokuz
5.Naomiz Tune / Urban Solitude
& Cedar
25.02.2002Expressions
6.Azure / Elevations
& Chris J
23.09.2002Covert Operations
7.G-Funk / Chinz & Grinz / Dominion / Time Code
& Soul Purpose & Intense & Greenfly
02.12.2002Good Looking
8.Mixed Emotions (The Remixes) (Asbestos (J Majik remix) / Atmospheric Injection (Aquasky remix) / Lazer (Mystic remix) / Encryption (Total Science remix) / Magenta Sky (Blame remix) / Transitions (Internashi remix))
& Future Engineers & Mystic & Asc & Tricksta & Pez
12.05.2003Nu Directions
9.Hypercomplex / Zero
& Drum Origins
13.10.2003Fokuz
10.Studio X2 X4DB (Part 1) (Virtual Realmz (John B "Epic" remix) / Following Forward / Biorhythms (Carlito remix))
& Kymera & Greenfly
01.03.2004Good Looking
11.For Your Eyez / Rebellion
& Romay
20.06.2005Strictly Digital
12.Summertime / 6 Months
feat Laydee Berry
19.09.2005Squareroot
13.Future Primitive / Nod To The Godz
& Blu Mar Ten
03.07.2006Phuzion