UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. listopadu 2019          Celkem: 356 081 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.11.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
J KENZO

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.J Kenzo20.09.2012Tempa

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Tekno Bass18.08.2008Soul Shakerz
2.Flowz / Chrome30.04.2009Soul Shakerz
3.Tekno Bass30.04.2009Soul Shakerz
4.Behind My Dirty House / Bodyrig Riddim
& Markomen
30.04.2009Soul Shakerz
5.Mortal Kombat / Cosmo04.05.2009Argon
6.The Dirtbag EP
(DZL (Diesel) / No Mercy / Bleed You)
& Twisted & Ill Bill Bachelor
21.05.2009Soul Shakerz
7.Conqueror / Derailment
& LD
09.12.20092nd Drop
8.Tropic Thunda / Counteraction24.05.2010Argon
9.Dominant Species / Constant
& Subscape
30.07.2010Dub Police
10.Rukus03.11.2010Roska Kicks & Snares
11.Stomp / Between Two Worlds20.12.2010Argon
12.Conqueror / Hardo Bread (DJ Heny G soul remix)
& DJ Heny G
28.04.2011Soul Shakerz
13.The Roteks / Protected30.04.2011Tempa
14.Nocturnal Feelings / Beg To Differ
& The Spit Brothers & DJG
06.07.2011
15.RKS Allstars Vol 2 EP
(Without It (Terror Danjah Harddrivin' remix) / Let It Move / Da Growier)
& Tickles & Roska
15.12.2011Roska Kicks & Snares
16.Invaderz / Depth Charge19.07.2012Tempa
17.Bloodlines EP
(Cause & Effect / Ricochet / Enter Valarak / Bloodlines)
11.07.2013Tempa
18.Eyes Wide Open (dBridge remix, Jubei & Youngsta remix)
feat Rhianna Kenny
31.07.2013Tempa
19.Magneto / TVR (Feel It)14.11.2013Tempa
20.The Compilation: Vinyl Album Sampler 1 EP
(Straight Defeat / Subcontinent / Solstice / Questions)
& Perverse & Biome & Truth
30.09.2014Artikal
21.Devil's Hands / Invads
& Truth
22.01.2015Tempa
22.Urban Gorilla / Expansion / Technoid25.02.2015Tempa
23.Straight Defeat Remixes EP
(Straight Defeat (Caspa remix) / Straight Defeat (Jubei remix) / Straight Defeat (instrumental))
feat Collinjah
30.06.2015Artikal
24.Rum Punch / Airwalk13.11.201531