UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. října 2019          Celkem: 355 502 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
THE NEW CHRISTY MINSTRELS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ramblin' Featuring Green, Green1963 Columbia
2.Rollin'1967
3.Monument1968
4.Christmas with The New Christy Minstrels: Complete!25.09.2001Collectors' Choice
5.Green Green24.06.2003Collectables
6.Presenting / In Person08.07.2003Collectors' Choice Music
7.Tell Tales! Legends and Nonsense / Land of Giants08.07.2003Collectors' Choice Music
8.Chim Chim Cher-ee19.04.2005Collectors' Choice Music
9.Cowboys and Indians19.04.2005Collectors' Choice Music
10.New Kick!19.04.2005Collectors' Choice Music
11.Wandering Minstrels19.04.2005Collectors' Choice Music
12.A Retrospective 1962-197026.06.2012Real Gone
13.Merry Christmas! The Complete Columbia Christmas Recordings 1963-196629.10.2013Real Gone

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.This Land Is Your Land11/1962 Columbia 93
2.Denver2/1963 Columbia 127
3.Green, Green6/1963 Columbia 14
4.Saturday Night10/1963 Columbia 29
5.Today3/1964 Columbia 17
6.Silly Ol' Summertime7/1964 Columbia 92
7.Gotta Get A'Goin'11/1964 Columbia 111
8.Chim Chim Cheree3/1965 Columbia 81
9.Three Wheels Of My Wagon / Mighty Mississippi25.02.1966CBS
10.Everybody Loves Saturday Night EP13.05.1966CBS
11.Chitty Chitty Bang Bang1/1969 Columbia 114
12.Where Did Our Love Go2/1969
13.Love It Along15.03.1974Contempo

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974023.02.19742News Desk - Record News