UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. srpna 2020          Celkem: 359 594 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Reference
MYSTIC PROPHECY

Sestava (2003):

Roberto Dimitri Liapakis - voc
Gus G - g
Martin Albrecht - bg
Dennis Ekdahl - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Vengeance2001 Nuclear Blast
2.Regressus01.07.2003Nuclear Blast
3.Never-Ending22.02.2005Nuclear Blast
4.Savage Souls2/2006 Massacre
5.Satanic Curses20.11.2007Locomotive Music
6.Ravenlord06.12.2011Massacre
7.KillHammer05.11.2013Massacre
8.War Brigade06.05.2016Massacre
9.Metal Division1/2020

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20041 78Recenze+recenze LP
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20035 53Recordsrecenze LP