UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 26. července 2020          Celkem: 359 472 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Linky Různé Reference
KRUCIPÜSK
Liberec, Česká republika
*  2/1992

Sestava

Tomáš Hájíček - voc
Matěj Čejchan - g
Pepa Křeček - bg
Tomáš Hájíček Jr. - ds

Bývalí členové:

Petr Paulus (g, 2/92-cca 5/94, cca 12/96); Pavel Zadražil (g, 2/92-cca 12/96); Aleš Makyta (g, cca 4/97-3/99); Robin Davídek (g, 3/99-cca 9/01); René Rypar (g, cca 10/02-cca 6/04)

Petr Slavík (bg, 2/92-cca 12/96); Tomáš "Cizák" Císař (bg, cca 4/97); Jan Peknuša (bg, 7/97); Martin (bg, 11/97); Jan Peknuša (bg, cca 2/98); Karel Adam (bg, cca 9/98-cca 9/01); Jaroslav Janek (bg, cca 10/02-cca 6/04); Martin Ivan (bg, cca 2006); Milan Cimfe (bg, 2006-cca 3/07)

Jan Zrůst (ds, 2/92-cca 12/96); Tomáš Marek (ds, cca 4/97-cca 12/98); Josef Cigánek (ds, cca 6/99-8/99); Dan Hafstein (ds, 8-9/99); Vojtěch Douda (ds, 10/99-cca 6/04)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ra-ta-ta4/1993 Monitor
2.Cirkus dneska nebude
produkce: Milan Špalek
04.11.1996Monitor
3.Bigadabigadababy21.12.1998Popron
4.~4~10/2001 Sokol's Power Voice
5.Off Road, Knock-About Show10/2002
6.Druide!5/2004 EMI
7.Ahoj02.04.2007
8.Amen12/2009
9.Rodinnej diktát10/2012
10.Boombay2/2014
11.Sine Amore Nihil01.11.2017

Tomáš Hájíček:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Kocour v troubě3/2011

WWW Linky:

http://www.krucipusk.com

Různé:

původně Veteš (cca 1991)

demo "Ratata" (1992)

Jan Zrůst:

j.h. na LP:

Jan Rejent Band: Settlement (8/95, Safes/B&M Music)

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20029 72Liverecenze koncertu
Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1993512.10.19934Big Bang!interview
19941711.05.199410Liverecenze koncertu
19941818.05.199425interview
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19961726.09.199612Do živého - Rock Sessionrecenze koncertu
19961803.10.199617profil
19962231.10.19966Infokus
19962414.11.199625Forum kritikumrecenze LP
19962628.11.19964interview
19962628.11.199613Do živéhorecenze koncertu
19971517.04.199716interview
19972022.05.199714Liverecenze koncertu
19972526.06.199712Liverecenze koncertu
1998826.02.19986Infokus
19982021.05.199811Liverecenze koncertu
19984410.12.199813Live - Rockový zvěřinecrecenze koncertu
19984517.12.19986Infokus
1999221.01.19994interview
1999221.01.199926Forum kritikumrecenze LP
1999804.03.199911Na cestě s ...
1999804.03.199912Liverecenze koncertu
19992712.08.199920Live - Rock Písek '99recenze koncertu
2000623.03.200015Liverecenze koncertu
20001420.07.200020Live - Noc plná hvězdrecenze koncertu
20001420.07.200022Live - Rockvaryrecenze koncertu
20001631.08.200019Live - Czech Rock Blockrecenze koncertu
20011419.07.20018Infokus
20011630.08.200113Live - Czech Rock Blockrecenze koncertu
20011911.10.20018Infokus
20012222.11.20014interview, diskografie
20012306.12.200133Forum kritikumrecenze LP
20021326.07.200234Live - Rock For Peoplerecenze koncertu
20021506.09.200234Live - Czech Rock Blockrecenze koncertu
20021627.09.20028Infokus
20021808.11.20028Infokus
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992407.02.199231Liverecenze koncertu
1993913.05.199313Hard & Heavy
19931027.05.199315interview
19931224.06.199338Liverecenze koncertu
19931906.10.199329Recenzerecenze LP
19932020.10.199330Liverecenze koncertu
19971 39Tipy & Typyinterview
19971 101Recenze - Novinkyrecenze LP
19978 12Pelmel
19993 102Recenze - Novinkyrecenze LP
200112 103Recenze - Novinkyrecenze LP
20046 76Recenzerecenze LP
20047 40Interviewinterview, diskografie
20047 67Liverecenze koncertu
20076 52Recenzerecenze LP
20077 39interview
20101 66Recenze CDrecenze LP