UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. srpna 2020          Celkem: 359 594 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Reference
FIREWIND
USA

Sestava (2003):

Stephen Fredrick - voc
Gus G - g
Petros Christo - bg
Stian Kristoffersen - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Between Heaven And Hell30.07.2002Massacre
2.Burning Earth11.11.2003Leviathan
3.Forged by Fire12.07.2005Cleopatra
4.Allegiance23.01.2007Century Media
5.The Premonition25.03.2008Century Media
6.Days of Defiance26.10.2010Century Media
7.Few Against Many21.05.2012Century Media
8.Apotheosis: Live 201202.07.2013Century Media
9.Immortals20.01.2017Century Media
10.Firewind5/2020

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200211 78Novinky - Atd.recenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20021326.07.200244Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20041 77Recenze+recenze LP