UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. srpna 2020          Celkem: 359 594 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 11.08.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Linky Reference
DREAM EVIL
Švédsko

Sestava (2002):

Niklas Istfeldt - voc
Gus G - g
Fredrik Nordström - g,kb
Peter Stalfors - bg
Snowy Shaw - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Dragonslayer15.04.2002Century Media
2.Evilized27.01.2003Century Media
3.The Book of Heavy Metal24.05.2004Century Media
4.United31.10.2006Century Media
5.Gold Medal in Metal14.10.2008Century Media
6.In the Night26.01.2010Century Media
7.Original Album Collection: Discovering Dream Evil09.09.2016Century Media
8.Six5/2017

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Children Of The Night9/2003 Century Media

WWW Linky:

http://www.dreamevil.mu

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2002902.05.200235Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20033 79Recenze CDrecenze LP
200310 81Singly, EPrecenze SP