UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé
WESLEY Fred
(tr)

Působení:

1970-? James Brown & The JB's
cca 1971 J.B.'s
cca 1974 Funkadelic
cca 1976-cca 1979 Bootsy's Rubber Band

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.House Party1980
2.New Friends1990
3.Comme Ci, Comme Ca1991
4.Swing & Be Funky1993
5.Wuda Cuda Shuda09.09.2003Hip Bop Essence
6.It Don't Mean a Thing If It Ain't Got That
& Swing 'n Jazz All-Stars
06.06.2006Sons Of Sound
7.Breakin' Bread
& The New JB's
30.04.2007P-Vine
8.Funk For Your Ass: A Tribute To The Godfather Of Soul
& Jabo Starks & Clyde Stubblefield & Bootsy Collins
09.06.2008Columbia
9.Say Blow by Blow Backwards
& The Horny Horns
26.08.2008Collectables
10.The Lost Album06.12.2011Hip-O Select

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Make Music / House Party10/1980 RSO
2.House Party / Tryin To Get Next To You / I Won The Big Deal (This Deal)
(reissue)
28.08.2000Curtom
3.Four Play / We Came To Funk Ya
& The Horney Horns,
(reissue)
09.08.2004Warner Bros
4.Bite The Bit / Snake Hips Johnson / Smoke It (Exclusive single version) / Rock Steady (Craig Charles Show Session)
& The Preceptions
04.05.2009Freestyle
5.In The Air / Batash (Alwoojdi)
& Shlomo Bar & The Apples
16.09.2010Freestyle
6.RSO House Party EP
(House Party / It's Loving Time(Your Baby's Home) / Love Me, Love Me Now / (Baby) I Can't Get Over Losing You)
& Linda Clifford & Curtis Mayfield & TTF,
(reissue)
10.10.2013RSO
7.Episode One EP
(Message / Blow Your Head)
& Vicki Anderson
19.08.2015Breaking Baaad

Různé:

Účast na kompilacích:

"Whole Lotta Lovin'" na charity kompilaci "Goin' Home: A Tribute to Fats Domino" (25.9.07, Vanguard, & Pee Wee Ellis & Maceo Parker)

j.h. na LP:
Red Hot Chili Peppers: Freaky Styley (1985, EMI)
Material: The Third Power (7/91, Axiom)
Gail Ann Dorsey: Rude Blue (1992, Island)
Monkey Business: Why Be In If You Could Be Out? (3/00, Sony Music/Bonton)
Monkey Business: Save The Robots (12/01, Sony Music/Bonton)