UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. května 2021          Celkem: 363 548 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 14.05.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
VALENTINO Bobby
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1982

Působení:

2007 Chingy (LP "Hate It Or Love It")

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Disturbing Tha Peace Presents Bobby Valentino26.04.2005Def Jam34 3
2.Special Occasion08.05.2007Disturbing Tha Peace/Def Jam 3
3.The Rebirth10.02.2009Blu Kolla Dreams/EMI 7

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Slow Down07.03.2005Def Jam 8
2.Tell Me / Give Me A Chance06.06.2005Def Jam 51
3.Pimpin' All Over The World
& Ludacris
13.06.2005Def Jam 9
4.Slow Down / Give Me A Chance / You And Me20.06.2005Def Jam4
5.Tell Me (remix) / Come Touch Me01.08.2005Def Jam South
6.Tell Me / Slow Down26.09.2005Def Jam38
7.Slow Down / 1 Thing
& Karizma
12.12.2005Rotgut
8.Greenhouse Remix Goodies EP
(Holding On / Isjazz (redo) / I Know You Know / Expressions Of Jazz)
& Bryan Jones & Lil' Mark
27.02.2006Greenhouse
9.Turn The Page / Wreck16.10.2006Disturbing Tha Peace
10.Anonymous
feat Timbaland
12.03.2007Disturbing Tha Peace 49
11.Anonymous / On Paper
& Small World
26.03.2007Disturbing Tha Peace65
12.Coast 2 Coast
& Young Chris
09.04.2007Roc A Fella
13.Anonymous / Let's Go
feat Timbaland
02.07.2007Disturbing Tha Peace25
14.Come With Me EP
produkce: Bill Jabr
29.04.2008
15.Mrs. Officer
& Lil Wayne
8/2008 Cash Money/Universal Motown81 16
16.Beep
feat Yung Joc
12/2008 Blue Kolla Dreams 55