UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
RABBITT Eddie
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 27.11.1941 (New York, USA, jako Edward Thomas Rabbitt)
Zemřel(a): 07.05.1998 (rakovina plic)
RABBITT Eddie (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Eddie Rabbitt1975
2.Rocky Mountain Music5/1977 Elektra
3.Variation1978
4.Rabbitt2/1978 Elektra
5.The Best Of Eddie Rabbitt1979
6.Loveline8/1979 Elektra
7.Step By Step1981
8.Horizon3/1981 Elektra 19
9.Radio Romance1982
10.Greatest Hits - Volume II10/1983 131
11.The Best Years Of My Life1984
12.Rabbitt Trax1986
13.20 Country Classics15.03.1999
14.Country Classics05.09.2000Rhino
15.Original Artist Hit List18.02.2003Intersound
16.Essentials22.04.2003Warner Strategic
17.Greatest Hits15.03.2005Rhino
18.Country Classics17.01.2006Collectables
19.All American Country11.07.2006Collectables
20.Platinum Collection17.10.2006WEA International
21.13 Original #1 Hits01.05.2012Real Gone Music
22.Icon25.02.2014Capitol

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Should Have Married You10/1975 Elektra
2.Drinkin' My Baby (Off My Mind)3/1976 Elektra
3.Rocky Mountain Music02.07.1976Elektra 76
4.Two Dollars In The Jukebox11/1976 Elektra
5.I Can't Help Myself4/1977 Elektra 77
6.We Can't Go On Like This9/1977 Elektra
7.Hearts On Fire2/1978 Elektra
8.You Don't Love Me Anymore6/1978 Elektra 53
9.I Just Want To Love You9/1978 Elektra
10.Every Which Way But Loose12/1978 Elektra41 30
11.Suspicions6/1979 Elektra 13
12.Pour Me Another Tequila11/1979 Elektra
13.Gone Too Far3/1980 Elektra 87
14.Drivin' My Life Away6/1980 Elektra 5
15.I Love A Rainy Night10/1980 Elektra53 1
16.Step By Step7/1981 Elektra 5
17.Someone Could Lose A Heart Tonight11/1981 Elektra 15
18.I Don't Know Where To Start3/1982 Elektra 35
19.You And I
with Crystal Gayle
9/1982 Elektra81 7
20.You Can't Run From Love4/1983 Warner Brothers 55
21.You Put The Beat In My Heart8/1983 Elektra 81
22.Drivin' My Life Away3/1993

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19772121.05.197747Albums - Short Takesrecenze LP
1978611.02.197858interview
1978825.02.197825Albumsrecenze LP
1979213.01.197920Singlesrecenze SP
19793011.08.197920Albumsrecenze LP
1981607.02.198113Singlesrecenze SP
19811404.04.198120Albums - Country Pierecenze LP