UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. ledna 2022          Celkem: 364 835 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba
PADILLA Craig

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Light in the Shadow14.11.2006Spotted Peccary
2.Below the Mountain08.04.2008Spotted Peccary
3.Path of Least Resistance
& Zero Ohms
12.08.2008
4.Beyond the Portal
& Zero Ohms & Skip Murphy
10.02.2009Lotuspike
5.The Heart of the Soul08.05.2012Spotted Peccary
6.When the Earth is Far Away
& Zero Ohms
09.10.2012Lotuspike
7.Heaven Condensed08.01.2016Spotted Peccary