UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Ocenění Linky Různé Reference
P.O.D.
San Diego, California, USA
*  1992

Sestava

Sonny Sandoval - voc
Marcos Curiel - g
Traa Daniels - bg
Noah "Wuv" Bernardo - ds

P.O.D. (photo)
 

Bývalí členové:

Marcos Curiel (g, 1992-2/03); Jason Truby (g, 2/03-cca 1/06)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Fundamental Elements Of Southtown8/1999 Atlantic 51
2.Satellite
produkce: Howard Benson
28.08.2001Atlantic16 6
3.Payable On Death
produkce: Howard Benson
04.11.2003Atlantic 9
4.Maximum P.O.D.13.04.2004Orchard
5.Testify
produkce: Glen Ballard
24.01.2006Atlantic 9
6.Greatest Hits (The Atlantic Years)21.11.2006Atlantic/Rhino
7.Snuff the Punk18.03.2008Prosthetic
8.Brown18.03.2008Prosthetic
9.When Angels & Serpents Dance
produkce: Jay Baumgardner
08.04.2008INO/Columbia 9
10.Live19.08.2008Megaforce
11.Murdered Love09.07.2012Razor & Tie 17
12.The Awakening21.08.2015Universal Music 75
13.Circles
produkce: The Heavy
16.11.2018

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Snuff The Punk EP1993 Rescue
2.Brown EP1996 Rescue
3.Pod EP10.06.1996Sabrettes
4.Live At TomFest EP1997 Rescue
5.Intensive Hair Unit13.10.1997
6.The Warriors EP - Tooth & Nail04.05.1999
7.Alive10/2001 Atlantic19 41
8.Youth Of The Nation1/2002 Atlantic36 28
9.Boom / Set It Off / Hollywood8/2002 Warner Music
10.Sleeping Awake5/2003 Maverick42
11.Will You10/2003 Atlantic68
12.Will You Be Special20.12.2004Gigolo
13.The Warriors EP Vol. 2
(Teachers / Ya Mama / If It Wasn't For You / Why Wait? / Eyes Of A Stranger / Boom (live) / Wildfire (live))
15.11.2005Atlantic
14.Goodbye For Now12/2005 Atlantic 48
15.This Goes Out to You09.06.2015Universal

Video:

1. Still Paying Dues - 12.11.2002, Atlantic, 60 min

Ocenění:

2003 Dove Awards - Hard music recorded song of the year ("Boom")

WWW Linky:

http://www.payableondeath.com

Různé:

P.O.D. = Payable On Death

rozchod 10/2008

Účast na kompilacích:

"School Of Hard Knocks" na OST "Little Nicky" (31.10.00, Maverick)
"Freestyle (Knock 'em Out The Box Mix)" na "MTV's Return Of The Rock Volume 2" (7.11.00, Roadrunner)
"Rock The Party (RTP Remix)" na "MTV TRL Christmas" (30.10.01, Lava/Atlantic)
"Set It Off (Tweaker remix)" na OST "Music From and Inspired by 'The Scorpion King'" (26.3.02, Universal)
"Youth Of The Nation" na "Totally Hits 2002" (4.6.02, Warner Bros)
"Outkast" na "Ozzfest 2002: The Live Album" (3.9.02, Epic)
"Satellite" na "Totally Hits 2002: More Platinum Hits" (29.10.02, Warner Music)
"Sleeping Awake" na OST "Matrix Reloaded: The Album" (6.5.03, Maverick)
"Satellite (Oakenfold Remix)" na OST "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life" (22.7.03, Hollywood)
"Truly Amazing" na "The Passion of the Christ: Songs" (31.8.04, Wind-Up)
"Boom!" na OST "NASCAR 3D: The IMAX Experience" (1.2.05, The Shout! Factory)
"Lights Out (Chris Vrenna remix)" na OST "TMNT - Teenage Mutant Ninja Turtles" (20.3.07, Atlantic)

j.h. na LP:
Santana: Shaman (22.10.02, Arista)

Marcos Curiel:

Účast na kompilacích:

"Right Now" na OST "Daredevil" (4.2.03, Wind-Up), & Nappy Roots

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 88Singlyrecenze SP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2000904.05.200038Forum kritikumrecenze LP
2002307.02.200219interview
2002307.02.200233Forum kritikumrecenze LP
2002307.02.200241Knihy
2002421.02.200248Singlosyrecenze SP
20021114.06.200238Liverecenze koncertu
20021506.09.200248Singlosyrecenze SP
20021627.09.20029Infokus
20021627.09.200239Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20034 19Pel Mel
20034 90DVD
200312 77Recenzerecenze LP
20041 36Profilprofil
20062 10Rock & Top
20063 28Profilprofil
20063 59Recenzerecenze LP
20088 60Recordrecenze LP
20091 87Loop - Detox
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20035 61DVD