UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Singly
PACIFIC LINK

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Destination06.10.1997Future
2.Once Upon A Time (Pacific Link, DJ Gius & DJ Kharma mixes)14.06.1999XTC
3.Stella31.01.2000Red Alert
4.If Only You23.10.2000Red Alert
5.Espace27.12.2001Red Alert
6.Planetary Collapse24.02.2003Red Alert
7.Time For New Energy01.03.2004Red Alert
8.Play Life20.12.2004Red Alert
9.Contatto / Rings Of Jupiter (Luca Antolini DJ remix)12.12.2005Red Alert
10.Forget Sally / What A Time09.09.2016Unexpected Audio