UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. ledna 2022          Celkem: 364 835 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Singly
PABLO ALL STARS

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Africa Must Be Free By 1983
& Hugh Mundell
29.05.2006Pablo International
2.Let's All Unite / Unite Dub
& Hugh Mundell
25.06.2007Rockers
3.Stop The Fighting / Dubbing Both
& Delroy Williams
25.06.2007Rockers
4.Watch Dog / Watching Dub
& Delroy Williams
25.06.2007Rockers
5.Rockers Dub / Rockers Dub 2
& Pablo & Friends
23.06.2008Rockers International
6.Black Gun
& Augustus Pablo
23.06.2008Rockers International
7.Rockers Rock
& Augustus Pablo
23.06.2008Rockers International
8.Fox Hole / Son Of Man Dub
& Delroy Williams
28.07.2008Message
9.Idren Feel Nice / Sistren Feel Nice
& Delroy Williams
16.07.2010Message
10.Say So / Dub So
& Paul Blackman
28.10.2011Rockers
11.Away With Your Fussing & Fighting / Selassie I Veranda / King David Melody / Soloman Dub (King David's Melody riddim)
& Junior Delgado & Jah Levi & Augustus Pablo
24.10.2013Rockers/Onlyroots