UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
PAFFENDORF

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Dance City26.06.2000Gang Go Music/edel
2.Smile 201225.09.2012Tiger

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Smile16.03.1998Orbit/Virgin
Smile (BB Inc, Merlyn, Ramon Zenker remixes)23.03.1998Gang Go
Smile (US Remixes)06.07.1998Orbit/Virgin
2.Ruf mich an28.09.1998Orbit/Virgin
3.Terminator II23.11.1998Gang Go
Terminator II (Exit EEE remix)14.12.1998Gang Go
Terminator 2 Theme: Main Title04.01.1999Orbit/Virgin
4.Allnight05.04.1999Gang Go
Allnight (Gorgeous, Pulsedriver, Le Zoo remixes)03.05.1999Gang Go
5.Where Are You (club, dub, Sunchild mixes)13.12.1999Gang Go
6.Everybody Scream15.05.2000Gang Go
7.Dance City EP
(Make Me Believe / Happy Apple (My Sweet Love) / Carramba / The Story)
26.06.2000Gang Go
8.Rhythm & Sex15.01.2001Gang Go
Rhythm & Sex (DJ Garry "Bahama Kitchen" remix, DJ Merlyn remix)05.02.2001Gang Go
9.Be Cool07.05.2001Gang Go7
Be Cool (Flip & Fill remix, DJ Garry original remix, TL Connor remix)22.04.2002Data
10.Crazy Sexy Marvellous30.09.2002Gang Go
Crazy Sexy Marvellous (Hennes & Cold remix, Driftwood remix)21.10.2002Gang Go
Crazy Sexy Marvellous14.04.2003Data52
11.Welcome To Africa30.08.2004Gang Go
12.On & On22.11.2004Gang Go
13.Stop That Shit!15.08.2005Lo:go
14.Under My Skin
feat Leyla De Vaar
14.11.2005Lo:go
15.La La La Girl11.09.2006Lo:go
16.Where Are You 2007
vs The Real Booty Babes
04.12.2006Lo:go
17.It's Not Over28.05.2007Lo:go
18.Jump & Bump Volume 1 (How Do You Do (Picco & Jens O remix) / It's Not Over (Jump & Bump remix) / The Whistle / Meet Her @ The Love Parade / Get Laid)
& Jump Project & Superstar DJ & Lucky & Strike & Party Animals
04.06.2007Lo:go
19.Smile
vs The Real Booty Babes
05.11.2007Lo:go
20.On & On
vs The Real Booty Babes
16.06.2008Lo:go
21.Self Control1/2009

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20004 115Recenze - Singlyrecenze SP