UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. srpna 2022          Celkem: 365 757 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.08.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
PA SPORTS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Machtwechsel1/2013
2.H.A.Z.E.2/2014
3.Desperadoz
& Kianush
9/2014
4.Eiskalter Engel17.07.2015Universal
5.Zurück zum Glück6/2016
6.Verloren in Paradies6/2017
7.Desperadoz II
& Kianush
1/2018
8.Keine Tränen10/2019
9.Crossover
& Kianush
4/2020
10.Streben nach Glück 2011-20213/2021
11.Desperadoz III
& Kianush
8/2021

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sieben Jahre11/2020
2.100 Bars Final Kill11/2020
3.Hell
& Capital Bra
1/2021
4.Adé2/2021
5.Squad X Showtime
& Jamule & Kianush & Hamzo 500 & Fourty & Rua
3/2021
6.Doublecup
& Jamule
3/2021
7.Training Day
& Kianush
5/2021
8.Shawty
& Kianush & Jamule
6/2021
9.IDWK10/2021
10.Heaven7/2022