UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. ledna 2022          Celkem: 364 835 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
P Nik

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Briefe an den Mond3/2005
2.Lebenslust & Leidenschaft9/2006
3.Hit auf Hit4/2007
4.Best Of - Folge 212/2007
5.Gold5/2008
6.Freudentränen27.05.2008Ariola
7.Ein Stern: Weihnachten mit Nik P11.11.2008Ariola
8.Weisst du noch07.07.2009Ariola
9.Junge mit der Luftgitarre12.04.2011Ariola
10.Come On Let's Dance - Best Of Nik P7/2012 Ariola
11.Bis ans Meer27.11.2012Ariola
12.Lowenherz10.06.2014
13.Best Of Nik P10/2014
14.Da Oben #1622.07.2016Sony Music
15.Ohne wenn und aber9/2017
16.Seelenrausch7/2021

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Ein Stern (Der deinen Namen trägt)
& DJ Ötzi
2/2007
2.Best Of
& Reflex
2/2007
3.Ein Stern der deinen Namen3/2007
4.Sommerwein, wie die Liebe süß und wild
& Claudia Jung
4/2007
5.Der Mann im Mond6/2009
6.Wo die Liebe deinen Namen trägt5/2011
7.Geboren um dich zu Lieben5/2014
8.Geboren um dich zu lieben
& DJ Ötzi
1/2016