UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
PFM
Itálie

Sestava (2010):

Franco Mussida - g,voc
Patrick Djivas - bg
Franz Di Cioccio - ds,voc
Lucio Fabbri - g,kb,viol
Gianluca Tagliavini - kb
Piero Monterisi - ds

Bývalí členové:

Bernardo Lanzetti (voc, 1/76-cca 4/76)
Giorgio Piazza (bg, do 9/73)
Flavio Premoli (kb,voc, cca 7/74-cca 4/76, cca 10/00)
Mauro Pagani (viol, cca 7/74-cca 5/76)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Storia Di Un Minuto1/1972 Numero Uno
2.Per Un Amico11/1972 Numero Uno
3.Photos Of Ghosts
produkce: Pete Sinfield
25.05.1973Manticore
4.Isola Di Niente1974
5.The World Became The World6/1974 Manticore
6.P.F.M. Cook10.01.1975Manticore
7.Chocolate Kings12/1975 Numero Uno
8.Marconi Bakery1976
9.Live USA1976
10.Jet Lag15.07.1977Manticore
11.Pass Partu1978
12.Suonaresuonare1979
13.Ulisse1997
14.Performance02.02.1999
15.Serendipity18.09.2000S4
16.Dracula Opera Rock07.02.2006Sony International
17.Stati Di Immaginazione20.11.2006Sbme
18.P.F.M. (Premiata Forneria Marconi)24.06.2008RCA Victor
19.River of Life: Manticore Years Anthology 1973-197726.01.2010Manticore
20.Live In Japan 2002? 2CD
21.Live In Roma
& Ian Anderson
4/2012
22.Live in U.S.A.23.04.2013RCA
23.PFM in Classic: Da Mozart a Celebration17.09.2013Immagnifica
24.Prog Exhibition 2010 Live08.04.2014
25.Miss Baker16.09.2014
26.Paper Charms: Complete BBC Recordings 1974-7607.10.2014Manticore
27.Un'isola04.11.2014
28.P.F.M.? P.F.M.!17.06.2016
29.Marconi Bakery 1973-197421.10.2016RCA
30.Emotional Tattoos10/2017
31.Il concerto ritrovato
& Fabrizio de André
5/2020
32.I Dreamed Of Electric Sheep10/2021

Mauro Pagani:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Domani2003
2.Mauro Pagani05.01.2005Light In The Attic
3.Rock & Roll Exibition
& Stratos & Paolo Tofani
25.09.2015
4.Sogno di una Notte d'Estate29.07.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Celebration18.05.1973Manticore
2.The World Became The World24.05.1974Manticore
3.Four Holes In The Ground12.07.1974Manticore
4.Celebration02.05.1975Manticore
5.Chocolate Kings21.05.1976Manticore
6.Sakora / Summer Boy / Uncertain Journey / Distant Images
& Alaska & Paradox & Cedar
12.03.2001Looking Good
7.Val Sinestra EP
(Emerge / Inertia / Val Sinestra / In Love (garage remix))
17.09.2001Good Looking
8.Let's Get Together / You Know (That I Want To Be With You)
& Bel Pull Productions
16.02.2004Deep Rooted
9.One & Only / The Western (Mike's Ricochet mix)15.03.2004Good Looking
One & Only / Dreams15.07.2009Good Looking
10.Equilibrium / Run
& Stunna & Place 42
09.03.2010Telluric
11.The Life Moments / If You Were Mine (Soundwall VIP)
& Formula One & Contract Killers
21.07.2011Plush

Různé:

PFM = Premiata Forneria Marconi

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19742125.05.197414New Pop Singlesrecenze SP
19742813.07.197416New Pop Singlesrecenze SP
19742813.07.197434interview
19742813.07.197437Albumsrecenze LP
19744509.11.197462Caught In The Actrecenze koncertu
1975425.01.19758
1975901.03.197544Albumsrecenze LP
19751619.04.197550interview
19761801.05.197622Making Wavesinterview
19761801.05.197630Albumsrecenze LP
19762015.05.197623Caught In The Actrecenze koncertu
19773527.08.197719Albumsrecenze LP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973009.06.197333Albumsrecenze LP
1973030.06.197312
1974018.05.197446Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974008.06.197428
1974013.07.197417Albumsrecenze LP
19743821.09.19743News Desk
1975004.01.19753News Desk
1975018.01.197518Plattersrecenze LP
1976001.05.197635On The Townrecenze koncertu
1976005.06.197614Plattersrecenze LP, recenze SP
1976023.10.197638Information Citydiskografie
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19966 21Co víme, povíme
200012 107Recenze - Novinkyrecenze LP