UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 8. ledna 2022          Celkem: 364 789 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Alba Singly Reference
PADDY GOES TO HOLLYHEAD
GB

Sestava

Mal McNulty - voc
Andy Scott - g
Danny Hynes - g
Jeff Brown - bg
Bruce Bisland - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.E. & Q.E.03.06.1996EMI
2.PaddyTales24.04.2000Holyhead/Indigo

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Green Green Grass Of Home1988
2.Come Day Go Day06.05.1996EMI
3.Far Away09.09.1996Electrola
4.Here We Go24.03.1997Electrola
5.Take Me Home Tonight27.03.2000Holyhead/Indigo
6.Celebrate17.07.2000Holyhead/Indigo

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981119.03.1998209Hard & Heavy Masters