UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
PABLO CRUISE
San Francisco, California, USA

Sestava

David Jenkins - g,voc
Bruce Day - bg
Cory Lerios - kb,voc
Stephen Price - ds

Bývalí členové:

Sal Valentino (voc)
Stef Burns (g, 1982-84)
Bud Cockrell (voc,bg, cca 8/75-8/77)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Pablo Cruise6/1975 A&M
2.Life Line26.03.1976A&M
3.A Place In The Sun4/1977 A&M 21
4.Worlds Away30.06.1978A&M 6
5.Part Of The Game1980
6.Reflector1981
7.Out Of Our Heads1983
8.20th Century Masters: The Millennium Collection08.05.2001Chronicles
9.The 80s: Pablo Cruise09.09.2014BMG

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Island Woman7/1975 A&M 104
2.Whatcha Gonna Do?4/1977 A&M 3
3.A Place In The Sun9/1977 A&M 42
4.Never Had A Love12/1977 A&M 87
5.Love Will Find A Way5/1978 A&M 5
6.Don't Want To Live Without It9/1978 A&M 21
7.I Go To Rio1/1979 A&M 46
8.I Want You Tonight10/1979 A&M 19
9.Cool Love6/1981 A&M 13
10.Slip Away10/1981 A&M 75

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19753606.09.197521Horizonprofil, interview
19761617.04.197622Albumsrecenze LP
19762703.07.197632profil
19771723.04.197721Albumsrecenze LP
19773420.08.19776American Scene
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975013.09.197522Plattersrecenze LP