UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. ledna 2022          Celkem: 364 835 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
PADILLA Jose
(DJ)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1955
Zemřel(a): 18.10.2020 (rakovina tlustého střeva)
PADILLA Jose (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.So Many Colours29.05.2015International Feel
1.Souvenir20.07.1998Manifesto
2.Navigator02.07.2001East West
3.Man Ray, Vol. 412.07.2005Wagram
4.Cafe Solo16.05.2006Resist
5.Cafe Solo, Vol. 226.06.2007Resist
6.Bella Musica, Vol. 215.07.2008Cool D: Vision
7.Cafe Mambo Ibiza 0911.08.2009Defected
8.Here Comes the Sunset, Vol. 405.07.2011

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Who Do You Love (Fila Brazillia & Levitation mixes)06.07.1998Manifesto
Who Do You Love (Chicane, Fila Brazillia mixes)27.07.1998Manifesto
Who Do You Love (Fila Brazillia vocal & dub mixes)
feat Angela John
03.08.1998Manifesto59
2.Adios Ayer30.07.2001East West
3.Come On / Elixir (Chris Coco remix)
& Satin Jackets
21.08.2013Melodica
4.Solito04.07.2014International Feel Uruguay
5.Day One19.03.2015International Feel Uruguay
6.Lollipop26.08.2015International Feel Uruguay
7.Blitz Magic18.11.2015International Feel Uruguay

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19989 113Recenze - Singlyrecenze SP
20018 105Recenze - Novinkyrecenze LP
20019 87Trance & Danceinterview
200110 112Recenze - Singlesrecenze SP