UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. ledna 2022          Celkem: 364 835 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.01.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
PAGE Gregory

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Love Made Me Drunk02.05.2006Seedling
2.All Make Believe20.05.2008
3.Promise Of A Dream9/2010 AG
4.My True Love9/2011 Pinkertone
5.Shine, Shine, Shine11.12.2012Continental Song City
6.One Way Journey Home02.09.2014V2

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Green Lights & Blue Skies
feat Jason Mraz
6/2020 V2