UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Reference
LA BOUCHE
Německo
*  1995+  2000

Sestava (2000):

Melanie Thornton - voc
Lane McCray - rap

LA BOUCHE (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sweet Dreams
produkce: Frank Farian
7/1995 Ariola/BMG 28
2.All Mixed Up16.12.1996MCI/BMG
3.A Moment Of Love17.11.1997MCI/BMG
4.S.O.S.6/1998 194
5.Best Of La Bouche2002
6.Greatest Hits10.04.2007Sony BMG
7.Greatest Hits17.06.2008Faria

Melanie Thornton:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ready To Fly8/2001 Epic

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Sweet Dreams8/1994 63
2.Be My Lover3/1995 Arista27 6
3.Fallin' In Love12.06.1995Arista43
4.I Love To Love / Forget Me Nots12/1995 BMG
5.Be My Lover2/1996 Arista25
6.Sweet Dreams3/1996 Arista44 13
7.Forget Me Not6/1996
8.Bolingo (Love Is In The Air)07.10.1996MCI
9.You Won't Forget Me29.09.1997MCI/BMG 48
10.A Moment Of Love23.03.1998MCI/BMG
11.SOS22.02.1999MCI/BMG
12.All I Want01.05.2000MCI/BMG
13.In Your Life13.01.2003Logic

Melanie Thornton:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Love How You Love Me11/2000
2.Heartbeat4/2001
3.Makin' Oooh Oooh8/2001
4.Wonderful Dream27.11.2001Epic
5.Wonderful Dream11/2005
6.Wonderful Dream12/2007
7.Wonderful Dream11/2008
8.Wonderful Dream11/2009
9.Wonderful Dream11/2010

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19952601.07.199536Singlesrecenze SP
19952815.07.199534Singlesrecenze SP
19953609.09.199532Singlesrecenze SP
19963821.09.199654Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951304.07.199515Dance & Vibes & Groorecenze SP
19961 90Recenzerecenze SP