UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
LA MUERTE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Mystery Songs1986
2.Every Soul By Sin Oppressed1987
3.Black God White Devil1988
4.Death Race 20001989 Wax Trax/Play It Again Sam
5.Experiment in Terror1990
6.Kustom Kar Kompetition1991
7.Raw
(live)
4/1994 IRS

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Surrealist Mystery1984
2.And The Mystery Goes On1985
3.Peep Show / Lucifer Sam1986
4.Scorpio Risin'1988

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199012 355Melodie z domovarecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19901721.12.199025Liverecenze koncertu
19912322.11.199123Liverecenze koncertu
19932629.12.199331Liverecenze koncertu
19941616.08.19945Pelmeldiskografie
19951023.05.199528Recenzerecenze LP
Rock'88
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
17 17recenze koncertu