UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
L.T.D.

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Gittin' Down4/1975 A&M
2.Love To The World11/1976 A&M
3.Something To Love11/1977 A&M
4.Togetherness30.06.1978A&M 17
5.16. Winning Combinations: Atlantic Starr / L.T.D.
& Atlantic Starr
18.07.2000Universal Special Products
6.20th Century Masters: The Millennium Collection26.09.2000Chronicles
7.Bringing It Home06.11.2007

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Love Ballad9/1976 A&M 20
2.Love To The World1/1977 A&M 91
3.(Every Time I Turn Around) Back In Love Again9/1977 A&M 4
4.Never Get Enough Of Your Love3/1978 A&M 56
5.Holding On (When Love Is Gone)8/1978 A&M70 49
6.We Both Deserve Each Other's Love1/1979 A&M 107
7.Dance 'n' Sing 'n'7/1979 A&M
8.Stranger11/1979 A&M
9.Shine On29.08.1980A&M 40
10.Where Did We Go Wrong9/1980 A&M
11.Kickin' Back11/1981 A&M 102

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19774505.11.197728Singlesrecenze SP
19774826.11.197732Albums - Short Takesrecenze LP
19784014.10.197862Caught In The Actrecenze koncertu
19802930.08.19808Single Filerecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1975017.05.197519Plattersrecenze LP
1976020.11.197630Platters - Shortcakerecenze LP