UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly Reference
L Jonny

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.G-Beat
(2LP)
20.06.1980Beggars Banquet
2.Two Of Us09.12.1996XL
3.Sawtooth02.02.1998XL
4.Magnetic02.11.1998XL
5.27 Hours A Day27.10.2003Piranha
6.Jonny1/2011 Alsatian
7.In A Jungle06.11.2013Spearhead

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Night After Night20.06.1980Beggars Banquet
2.Hurt You So7/1992 Tuch Wood77
3.Ooh I Like It8/1993 73
4.I'm Leaving4/1995
5.This Time (Carl Craig Mixes)12/1995 XL
6.2 Of Us (Radio mix)18.11.1996XL
2 Of Us EP02.12.1996XL
7.Piper / Common Origin4/1997 XL
8.Piper13.10.1997XL
9.Moving Thru Air (Optical Remix)04.05.1998XL
10.20 Degrees / Brother
& Silvah Bullet
19.10.1998XL66
11.The Bells / Raise
CD + Approaching
24.05.1999Piranha
12.Running / Spike13.09.1999Piranha
13.Change / Selecta06.12.1999Piranha
14.Cut Off / Move Upon15.05.2000Piranha
15.Dirt / Trouble16.09.2002Piranha
16.Synkronize / Phreak21.10.2002Metalheadz100
17.Let's Roll / Camouflage / Enuff16.06.2003Piranha78
18.27 Hours A Day (Part One) (Airwaves / Listen Right)27.10.2003Piranha
19.27 Hours A Day (Part Two) (Geronimo / Super Bionic)17.11.2003Piranha
20.27 Hours A Day (Part Three) (Tell A Friend / Let's Roll (The Revenge) / Old Skool / Warehouse)08.12.2003Piranha
21.Ooh I Like It / The Ansaphone
(reissue)
18.10.2004XL
22.Enter Night / Basics21.05.2007Mr L
23.Brainstitch
& Noisia
26.11.2007Shogun Audio
24.I Can't Wait For Love
& Matti Schwartz
14.01.2008Destined
25.Harry / Cumberbatch & Wires14.04.2008Mr L
26.Oh Yeah11.08.2008Mr L
27.Evah / Microdaze20.08.2009Munk
28.Do You Want the Truth Or Something Beautiful (Jonny L remix) / Dreaming
& Paloma Faith
03.02.2010Munk
29.Sick Music 2: Sampler 2 (Warehouse (Illskillz remix) / 1N2)
& Logistics
21.04.2010Hospital
30.Dreaming The Remixes21.06.2010Munk
31.Experience / This Time (Carl Craig remix)
& Aquarhythms
28.10.2010C2
32.The Rave / Boy02.03.2011Spearhead

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971512.04.199721Orbit - Stone Freerecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19992 85Trance & Danceprofil