UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 6. června 2021          Celkem: 363 678 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.06.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Video Reference
LAAZ ROCKIT
Los Angeles, California, USA
*  1982

Sestava

Michael Coons - voc
Aaron Jellum - g
Scott Dominguez - bg
Matt Vanderend - ds

Bývalí členové:

Victor Agnello (ds, 1983-89); Michael Anthony (ds, 3/90-1990); Dave Chavarri (ds, 1990-92)
Craig Behrhorst (g, 1982); Phil Kettner (g, 11/82-89); Ken Savage (g, 3/90-?); Scott Sargent (g, 1991-?)
Dave Starr (bg, 1982); Willy Langenhuizen (bg, 1983-89); John Torres (bg, 1989-?)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Cities Gonna Burn9/1984 Target/SPV
2.No Stranger To Danger
produkce: Mark Whitaker
11/1985 Target/SPV
3.Live Untold28.08.2006Old School Metal
4.Know Your Enemy
produkce: Roy Rowland
1987 Enigma
5.Annihilation Principle
produkce: Roy Rowland
1989 Enigma
6.Nothing's Sacred
produkce: Michael Rosen
1991 Roadrunner

Video:

1. European Meltdown

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19973723.10.1997143Hard & Heavy Masters