UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. prosince 2021          Celkem: 364 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.12.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
KAEMPFERT Bert

Osobní údaje:

Narozen(a): 16.10.1923 (Hamburg, Německo)
Zemřel(a): 21.06.1980 (mozková mrtvice)
KAEMPFERT Bert (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Swingin' Safari
& His Orchestra
1962 Hallmark20
2.The Magic Music of Far Away Places
& His Orchestra
1965 Polydor
3.Bye Bye Blues2/1966 4
4.Best Of Bert Kaempfert4/1966 27
5.Strangers In The Night7/1966 13
6.Relaxing Sound Of Bert Kaempfert1/1967 33
7.Bert Kaempfert - Best Seller2/1967 25
8.Hold Me4/1967 36
9.Kaempfert Special8/1967 24
10.Orange Coloured Sky6/1971 49
11.Live In London
(live)
4/1975 Polydor
12.Special Magic Of Bert Kaempfert9/1975 Polydor
13.Safari Swings Again5/1977 Polydor
14.Sounds Sensational6/1980 17
15.Swing
(2CD)
14.03.2000Taragon
16.Free And Easy08.05.2001Taragon
17.Love That Bert Kaempfert / My Way of Life08.05.2001Taragon
18.Traces of Love / The Kaempfert Touch08.05.2001Taragon
19.Warm and Wonderful08.05.2001Taragon
20.Best Selection12.08.2002Mercury
21.The Bert Kaempfert Story - A Musical Biography
(2CD)
8/2003
22.Celebrating a Legend30.11.2004Music Club International
23.Bert Kaempfert in London01.07.2008Universal Int'l
24.Back To Back
& James Last
3/2011 Universal
25.Wonderland by Night, Patricia and More13.09.2011
26.The Wonderful World of… Bert Kaempfert09.10.2012Jasmine
27.8 Classic Albums18.03.2014
28.Happy Sounds Forever
& James Last
24.06.2016Él

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Wonderland By Night11/1960 Decca 1
2.Cerveza1/1961 Decca 73
3.Tenderly3/1961 Decca 31
4.Now And Forever7/1961 Decca 48
5.Afrikaan Beat1/1962 Decca 42
6.Echo In The Night1/1962 Decca 108
7.That Happy Feeling5/1962 Decca 67
8.Red Roses For A Blue Lady
vydáno pod jménem: Bert Kaempfert Orchestra
1/1965 Decca 11
9.Three O'Clock In The Morning
& His Orcehstra
4/1965 Decca 33
10.Moon Over Naples
vydáno pod jménem: Bert Kaempfert Orchestra
6/1965 Decca 59
11.Bye Bye Blues / Remember When12/1965 Polydor24 54
12.I'm Beginning To See The Light11.03.1966Polydor
13.Strangers In The Night / But Not Today
& His Orchestra
4/1966 Decca 124
14.Show Me The Way To Go Home12.08.1966Polydor
15.I Can't Give You Anything But Love
& His Orchestra
10/1966 Decca 100

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19772121.05.197754Short Takesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1965024.12.19654Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20039 60Jazz & Blues