UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Reference
FARNER Mark
(g,voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 29.09.1948 (Flint, Michigan, USA)

Působení:

? The Bossmen
1964-66 The Pack (bg)
1966-67 Terry Knight And The Pack
1967-68 The Pack
1968-11/76 Grand Funk Railroad
1977-79 Mark Farner Band
1981-83 Grand Funk Railroad
? Holy Rollers
? Vision
? The Godrockers
1987-88 Adrenalin
1996-cca 7/99 Grand Funk Railroad

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Monumental Funk1974
2.Just Another Injustice
vydáno pod jménem: Holy Rollers
7/1987 Frontline
3.Some Kind Of Wonderful
vydáno pod jménem: Holy Rollers
6/1991 Frontline
4.Wake Up / Closer to Home14.01.2003Acts
5.Mark Farner08.04.2008Wounded Bird
6.No Frills08.04.2008Wounded Bird

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.We Gotta Have Love / Does It Matter To You Girl
& Don Brewer
1968 Lucky 11

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992307.02.19927Dopisydiskografie