UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video
EVERY TIME I DIE
Buffalo, New York, USA
*  1998+  1/2022

Sestava (2022):

Keith Buckley - voc
Jordan Buckley - g
Andrew Williams - g
Steven Micciche - bg
Clayton "Goose" Holyoak - ds

EVERY TIME I DIE (photo)
 

Bývalí členové:

John McCarthy (bg, 1998-cca 2000); Aaron Radaczyk (bg, cca 2001-cca 2002); Steven Micciche (bg, cca 2003-2005); Kevin Faulk (bg, 2005); Chris Byrnes (bg, 2005-06); Keller Harbin (bg, 2006-cca 2007)
Michael Novak (ds, 1998-cca 2007)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hot Damn01.07.2003
2.Burial Plot Bidding War29.06.2004Undecided
3.Gutter Phenomenon23.08.2005Ferret 71
4.The Big Dirty04.09.2007Ferret Music 41
5.New Junk Aesthetic15.09.2009Epitaph 46
6.Ex-Lives05.03.2012Epitaph 25
7.Thirst20.05.2014Epitaph
8.Decayin' with the Boys10.06.2014Epitaph
9.From Parts Unknown01.07.2014Epitaph 22
10.Salem16.06.2015Epitaph
11.Low Teens23.09.2016Epitaph89 23
12.Radical22.10.2021Epitaph73 45

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Burial Plot Bidding War EP2000 Goodfellow
2.A Colossal Wreck / Desperate Pleasures12/2020
3.AWOL1/2021

Video:

1. Shit Happens - 10/2006