UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.07.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly Reference
ESPERANTO

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Esperanto Rock Orchestra25.05.1973A&M
2.Danse Macabre1974
3.Last Tango
produkce: Robin Geoffrey Cable
28.02.1975A&M
4.Play This Anywhere20.05.2003Uprising
5.Rock Orchestra04.03.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Publicity01.06.1973A & M
2.Last Tango28.02.1975A&M
3.Love Is The Answer / Love Is The Answer Remix03.08.1992M&G
4.Hippy Skippy Moon Strut / Night Of The Wolf
& The Mighty Show Stoppers
18.06.2007Freestyle
5.Hippy Skippy Moon Strut / Night Of The Wolf
& The Mighty Show Stoppers
(repress)
20.08.2010Freestyle
6.Hippy Skippy Moon Strut / Night Of The Wolf
& The Mighty Show Stoppers
15.05.2014Freestyle
7.Black Feeling Vol 3 EP
(Futebol De Bar (Sampler) / Latin Strut)
& The Manuel Azevedo Quartet
27.08.2015Freestyle

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19751329.03.197516Singlesrecenze SP
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973010.02.197316Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973031.03.197318Front Row Reviewsrecenze koncertu
1973026.05.197351Albumsrecenze LP
1974004.05.197426Albumsrecenze LP