UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. prosince 2021          Celkem: 364 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.12.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Různé
CAREY Tony
(kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 16.10.1953 (Fresno, California, USA)
CAREY Tony (photo)
 

Působení:

? Blessings
10/75-2/77 Rainbow
cca 1983 Planet P Project
cca 1984 Tony Carey Project
cca 1994 Rose T.C.
cca 7/08 Purple Rainbow
2008-cca 11/08 Over The Rainbow
cca 2009 Yellow Power

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.In The Absence Of The Cat
produkce: Peter Hauke
1982 X
2.Explorer
produkce: Peter Hauke
1982 X
3.No Human
produkce: Peter Hauke
1982 X
4.Yellow Power
produkce: Peter Hauke
1982 X
5.Heaven1982 X
6.I Won't Be Home Tonight
produkce: Peter Hauke
1982
7.Some Tough City
produkce: Peter Hauke
17.03.1984MCA 60
8.T.C.P.
vydáno pod jménem: Tony Carey Project
produkce: Tony Carey
1984
9.Blue Highway
produkce: Peter Hauke
1985 MCA
10.Bedtime Story
produkce: Tony Carey
1987 Teldec
11.The Story So Far (1984-87)07.07.1989Teldec
12.For You
produkce: Tony Carey/Nigel Jopson
24.11.1989Metronome
13.Storyville
produkce: Tony Carey/Sebastian Thorer
20.11.1990Metronome
14.The Long Road
produkce: Erwin Musper
03.04.1992eastwest
15.For You (1988-90)1993 Metronome
16.Rare Tracks (1979-1981)
produkce: Peter Hauke
15.02.1993Deutsche Schallplatten
17.Cold War Kids
produkce: The Shorty Brothers
1994 eastwest
18.A Fine Fine Day (1984-85)19.03.1997BMG
19.Storyville (Best Of) (1989-90)06.10.1997Spectrum
20.The Boystown Tapes
produkce: Tony Carey
1999 Happy Street
21.Gefangen im Jemen
produkce: Tony Carey
30.08.1999BMG Ariola
22.Retrospective: 1982-199911/2000 Happy Street
23.Island & Deserts13.06.2004
24.Lonely Life: The Anthology13.05.2008Renaissance
25.Only the Young Die Good24.06.2008Renaissance
26.New Machine10.02.2009Renaissance

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Jamie / It's Over1981 Mirage
2.I Won't Be Home Tonight2/1983 Rocshire 79
3.West Coast Summer Nights / Sing Along6/1983 Rocshire 64
4.A Fine Day / Say It's All Over17.03.1984MCA 22
5.The First Day Of Summer / One More Goodbye5/1984 WEA 33
6.We Wanna Live / Blue Highway1985 MCA
7.She Moves Like A Dancer / Like A Rock1985 MCA
8.Burning Bridges / My My My1987 Teldec
9.Bedtime Story / Keeping The Tigers Away1987 Teldec
10.Room With A View / Themes From Wild West
& M. Landau
1988 Metronome
11.Comes The Flood / Here's A Song1989 Metronome
12.I Feel Good / Katja's Secret11/1989 Metronome
13.No Man's Land / Everytime We Say Goodbye
& Friends featuring Anne Haigis & Eric Burdon
1990 Metronome
14.The Deal / It's Walkin' Time10/1990 Metronome
15.Trampoline / The Cold North Wind1991 Metronome
16.Wonderland / Live And Let Live3/1992 eastwest
17.Jail / Ogalalla Boulevard / I Want To Be There6/1992 eastwest
18.Cold War Kids / Mama Tried1994 eastwest
19.Birds In Cages / Wilde Vogel1995 BMG
20.World Without You (World Without Me) / Going Away / The Houses (Are The Colour Of The Hills)23.08.1999BMG Ariola
21.Überall du / Room With A View / For You
& Mo Casal
20.09.2004Silver Sky/SPV

Různé:

j.h. na LP:

Pat Travers: Puttin' It Straight (17.10.77, Polydor)
John Mayall: Chicago Line (12/88, Island)
Chris Norman: Interchange (1991)

prod. LP:
John Mayall: Chicago Line (12/88, Island)
Ina Morgan: Alles Easy (1991, eastwest)

Účast na kompilacích:
"Birds In Cages" / "The Ice Princess" na OST "The Ice Princess" (11.12.95, BMG/Ariola)