UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 28.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Alba Singly
CHROMATICS
Portland, Oregon, USA
*  2001+  8/2021

Sestava (2021):

Johnny Jewel - voc
Ruth Radelet - voc
Adam Miller
Nat Walker

CHROMATICS (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Chrome Rats vs. Basement Rutz01.04.2003Gold Standard
2.Plaster Hounds17.02.2004Gold Standard
3.Nite11.04.2006Troubleman Unlimited
4.Night Drive05.11.2007Italians Do It Better
5.In The City10.11.2010Italians Do It Better
6.Kill For Love4/2012 Italians Do It Better
7.Dear Tommy14.02.2015Italians Do It Better
8.Running From The Sun15.07.2015Italians Do It Better
9.Drumless20.07.2015Italians Do It Better
10.In The City II04.09.2015Italians Do It Better
11.Tick Of The Clock22.09.2015Italians Do It Better
12.Cherry18.11.2016Italians Do It Better
13.Closer To Grey02.10.2019Italians Do It Better

Adam Miller:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Gateway11.02.2022Inner Magic

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Yes2/2015
2.Just Like You EP
(I Can Never Be Myself When You're Around / Just Like You / Hands In The Dark / Lady Night Drive / I Can Never Be)
18.11.2016Italians Do It Better
3.Girls Just Wanna Have Fun EP
(Dub / Some Girls / Girls Just Wanna Have Drums / Girls Just Wanna Have Fun / Rhythms / Just Some / No Fun)
18.11.2016Italians Do It Better
4.Shadow / White Light18.11.2016Italians Do It Better
5.Toy1/2020 Italians Do It Better
6.Famous Monsters06.03.2020
7.Shadow (Maceo Plex Remix)2/2021 Italians Do It Better

Adam Miller:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Erosion11/2021