UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 28. června 2022          Celkem: 365 656 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 05.07.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
BRETHREN

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Brethern1971
2.Moment Of Truth1972
3.The Legend Of Cane13.03.2006Nexus Media
4.The Price Of Prophecy12.05.2008Spectral
5.Deeper Roots
& Yabby You
27.11.2012Pressure Sounds

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Reservation19.03.2001Fire
2.Ensimmainen Runo EP
(By An Animal / Grow Lighter Ronin (remix 2) / Surpass)
& Grovskopa
01.05.2006Pohjola
3.For Whom The Bells Toll EP
(Turn The Other (Butt) Cheek / Man Whisperer / Boys Boys Boys / Back To Forth (re-edit))
& Grovskopa & Luka Baumann
13.10.2008Sect
4.Charcoal EP
(Non Compliance / No Soul / Right & Wrong / Seed Of Destruction)
& Artifakt & Twisted System & Poison
22.05.2009Timecode
5.Newrhythmic 9 EP
(Dirty Dirty Wash Wash / Sixth Extinction / Panorama / Connected With The World)
& Agony Forces & A Paul & Joton
09.12.2009Newrhythmic