UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 29.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Různé Reference
BULLET FOR MY VALENTINE
Bridgend, Wales, GB
*  2003

Sestava (2008):

Matthew Tuck - voc,g
Michael Padget - g,voc
Jamie Mathias - bg
Michael Thomas - ds,voc

BULLET FOR MY VALENTINE (photo)
 

Bývalí členové:

Jason James (bg,voc, 2003-2/15)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Poison
produkce: Colin Richardson
03.10.2005Visible Noise21
2.Scream Aim Fire
produkce: Colin Richardson
29.01.200820-20 Ent/Red Ink5 4
3.Fever26.04.2010Jive5 3
4.Temper Temper
produkce: Don Gilmore
11.02.2013RCA11 13
5.Venom14.08.2015RCA3 8
6.Gravity6/2018 Search And Destroy/Spinefarm13 17
7.Bullet For My Valentine05.11.2021Search And Destroy/Spinefarm13 153

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.My Bloody Valentine EP11/2004
2.4 Words (To Choke Upon)3/2005 40
3.Hand Of Blood4/2005 Trustkill
4.Suffocating Under Words Of Sorrow / Enhanced Section19.09.2005Visible Noise37
5.All These Things I Hate Revolve Around Me / Etched / Seven Days06.02.2006Visible Noise29
6.Tears Don't Fall6/2006 Visible Noise37
7.Hand Of Blood - Live At Brixton10/2006
8.Scream Aim Fire21.01.200820-20 Ent34
9.Hearts Burst Into Fire / No Easy Way Out31.03.2008Zomba66
10.The Last Fight4/2010 Sony Music92
11.Fever4/2010 Jive
12.Your Betrayal12.07.2010Jive
13.Bittersweet Memories13.12.2010Jive
14.Temper Temper25.11.2012RCA
15.Riot02.02.2013RCA
16.Final Breath (Tears Don't Fall Part 2)2/2013 RCA
17.No Way Out5/2015
18.Don't Need You04.11.2016Spinefarm
19.Knives18.06.2021
20.Parasite23.07.2021
21.Rainbow Veins04.10.2021
22.Omen08.04.2022

WWW Linky:

http://www.bulletformyvalentine.com

Různé:

do 2003 Jeff Killed John

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20083 62Recordrecenze LP