UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Linky Různé Reference
BLIND PASSENGERS
Berlin, Německo
*  1987

Sestava (2002):

Ryner Schirner - voc
Lars Rudell - g
André Jorgens - bg
Nik Page - kb
Andy Laaf - ds

Bývalí členové:

Christopher Zimmermann (bg, ?-11/99)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Forgotten Times
(reissued 02.12.1996, Synthetic Symphony)
1990
2.The Glamour Of Darkness1993
3.Destroyka26.02.1996Synthetic Symphony/SPV
4.The Trash Inside My Head18.08.1997Synthetic Symphony/SPV
5.Bastard1999
6.Neosapiens2000

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Respect Yourself26.08.1996Synthetic Symphony
2.Jesus Christ21.04.1997Synthetic Symphony
3.Golden Years03.11.1997Synthetic Symphony/SPV
4.Kick My Soul
feat. DJ Tanith
23.02.1998Timing

WWW Linky:

http://www.blindpassengers.de

Různé:

Andy Laaf:

j.h. na LP:

Die Skeptiker: Stahlvogelkrieger (10.4.95, Our Choice)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2002818.04.200210Infokus
20021114.06.200240Forum kritikumrecenze LP
20021627.09.20024interview, diskografie