UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Ocenění Různé Reference
BARENAKED LADIES
Kanada
*  1988

Sestava (2018):

Ed Robertson - voc,g
Kevin Hearn - kb,g
Jim Creeggan - bg
Tyler Stewart - ds

BARENAKED LADIES (photo)
 

Bývalí členové:

Steven Page (voc, 1988-2/09)
Andrew Creeggan (kb, 1989-95)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Gordon27.07.1992Sire
2.Maybe You Should Drive22.08.1994Warner Bros57 175
3.Born On A Pirate Ship17.06.1996 111
4.Rock Spectacle1996 Reprise 86
5.Stunt
(v USA 7/98)
07.09.1998Reprise24 3
6.Maroon
produkce: Don Was
12.09.2000Reprise64 5
7.Disc One: All Their Greatest Hits/1991-200113.11.2001Reprise 38
8.Everything To Everyone
produkce: Ron Aniello
21.10.2003Reprise 10
9.Barenaked For The Holidays05.10.2004The End/Reprise 64
10.Barenaked Ladies Are Me
produkce: Barenaked Ladies
12.09.2006Desperation/Warner Bros 17
11.Extended Versions28.11.2006Sbme Special MKTS
12.Barenaked Ladies Are Men06.02.2007Desperation
13.Talk to the Hand: Live in Michigan06.11.2007Shout! Factory
14.Snacktime!06.05.2008Desperation/Reprise 61
15.All In Good Time
produkce: Michael Phillip Wojewoda
23.03.2010Raisin 23
16.Hits from Yesterday & the Day Before27.09.2011Rhino
17.Stop Us If You've Heard This Before
(rarities)
07.05.2012Rhino
18.Grinning Streak11.06.2013Vanguard 10
19.Silverball02.06.2015Vanguard 46
20.BNL Rocks Red Rocks5/2016 101

Kevin Hearn:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Mothball Mint07.06.1999
2.H-Wing
& Thin Buckle
13.11.2001Nettwerk
3.Nightlight
& Thin Buckle
13.04.2004MapleNationwide
4.Havana Music
& Thin Buckle
28.07.2009Six Shooter
5.Cloud Maintenance20.12.2011Dangerbird

Steven Page:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Page One19.10.2010Zoe
2.Heal Thyself, Pt. 1: Instinct11.03.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Be My Yoko Ono?
2.Free Thoughts EP
(Ocean / Obscenity Thing / If I Had $1,000,000)
& State Of Grace & The Bardots
18.05.1992Cheree
3.Barenaked Ladies EP08.06.1992Cheree
4.Brian Wilson / Trouble With Tracy (Live) / Box Set11.01.1993Sire
5.Jane29.08.1994Sire
6.Shoe Box EP1996
7.The Old Apartment / Lovers in a Dangerous Time22.04.1997Warner Music 88
8.Brian Wilson11/1997 Reprise 68
9.One Week9/1998 Reprise5 1
10.It's All Been Done / One Week / Brian Wilson
(v USA 12/98)
03.05.1999Reprise28 44
11.Call & Answer / It's All Been Done12.07.199952
12.Brian Wilson12/1999 73
13.Pinch Me8/2000 Reprise 15
14.Too Little Too Late3/2001 86
15.Another Postcard (Chimps)10/2003 82
16.Easy7/2006 Desperation
17.Odds Are08.04.2016Concord Vanguard
18.Don't Shuffle Me Back
& The Persuasions
10.03.2017Warner Music
19.Keepin' It Real
& The Persuasions
10.03.2017Warner Music

Video:

1. Barenaked Ladies - 5.11.2002, Warner Bros

Ocenění:

2001 Juno Awards

- Best Album ("Maroon")
- Best Pop Album ("Maroon")
- Best Group
2009 Juno Awards - Children's Album Of The Year ("Snacktime!")

Různé:

j.h. na LP:

Tom Jones: Reload (6.9.99, Gut)

Účast na kompilacích:
"Brian Wilson" na "The Best Of Hard Rock Live" (24.6.00, Sire)
"La La La La Lemon" na "For The Kids" (22.10.02, Nettwerk)
"God Rest Ye Merry Gentlemen" na "Maybe This Christmas" (5.11.02, Nettwerk America, & Sarah McLachlan)
"Green Christmas" na "Maybe This Christmas, Too" (4.11.03, Nettwerk America)
"Grim, Grinning Ghosts" na OST "The Haunted Mansion: Haunted Hits" (25.11.03, Walt Disney)
"One Week" na "TBS Tunes: Fun Tracks Wisecracks" (10.1.06, Rhino)
"The Other Day I Met A Bear" na benefit CD "For The Kids" (2.10.07, Nettwerk)

Jim Creeggan:

Ocenění:

1998 Gibson Awards - Best Rock Male Bass

Kevin Hearn:

j.h. na LP:

Brothers Creeggan: Trunks (1/00)
Gordon Downie: Coke Machine Glow (19.6.01, BNA)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19983508.10.199811Infokus - Bonusinterview
19983615.10.199825Forum kritikumrecenze LP
Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19936 38Recenzerecenze SP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19922123.05.199229Singlesrecenze SP
19922520.06.199213Liverecenze koncertu
19922704.07.199229Singlesrecenze SP
1993316.01.19934News
1993316.01.199321Liverecenze koncertu
19962920.07.199622T In The Parkrecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19991 100Recenze - Novinkyrecenze LP
19994 29profil
20012 99Recenze - Novinkyrecenze LP