UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 23. října 2021          Celkem: 364 580 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Filmy Různé Reference
AMBROSIA
Los Angeles, California, USA
*  1970

Sestava

Royce Jones - voc
David Pack - g,voc
Joe Puerta - bg
Chris North - kb
David Lewis - kb
Burleigh Drummond - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ambrosia6/1975 20th Century 23
2.Somewhere I've Never Travelled11/1976 20th Century
3.Life Beyond L.A.11/1978 Warner Bros 27
4.One Eighty
produkce: Ambrosia/Freddy Piro
1980 Warner Bros
5.Road Island1982 Warner Bros
6.Essentials18.06.2002Rhino
7.Live At The Galaxy01.10.2002Coach House
8.Greatest Hits24.08.2004Rhino
9.How Much I Feel and Other Hits27.12.2005Collectables
10.Biggest Part of Me: Greatest Hits Live09.03.2010Fuel 2000

David Lewis:

1. For Now

David Pack:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Unborn12.04.2005Oglio
2.Secret of Movin' On09.08.2005Peak
3.Anywhere You Go17.10.2006Ambrosia
4.Napa Crossroads
& Friends
30.07.2013Concord

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Holdin' On To Yesterday5/1975 20th Century 12
2.Nice, Nice, Very Nice10/1975 20th Century 63
3.Can't Let A Woman12/1976 20th Century 102
4.Magical Mystery Tour2/1977 20th Century 28
5.How Much I Feel8/1978 Warner Bros 2
6.If Heaven Could Find Me6/1979 Warner Bros 107
7.The Biggest Part Of Me3/1980 Warner Bros 2
8.You're The Only Woman (You & I)7/1980 Warner Bros 13
9.No Big Deal11/1980 Warner Bros 105
10.Outside1/1981 Full Moon 102
11.How Can You Love Me5/1982 Warner Bros 86

David Pack:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Prove Me Wrong1/1986 95

Filmy:

1. All This And World War II (1977)

Různé:

Účast na kompilacích:

"Magical Mystery Tour" na OST "All This And World War II" (5.11.76, Riva)

Joe Puerta:

j.h. na LP:

Alan Parsons Project: Tales Of Mystery And Imagination (2.7.76, Charisma)

David Pack:

j.h. na LP:

Alan Parsons Project: Tales Of Mystery And Imagination (2.7.76, Charisma)
Alan Parsons: Try Anything Once (10/93, Arista)

prod. LP:
Billy Dean: The Christ (A Song for Joseph) (11.10.05, Curb)

Chris North:

j.h. na LP:

Alan Parsons Project: Tales Of Mystery And Imagination (2.7.76, Charisma)

Burleigh Drummond:

j.h. na LP:

Alan Parsons Project: Tales Of Mystery And Imagination (2.7.76, Charisma)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19764827.11.197628New Albums - Short Takesrecenze LP