UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
P MONEY

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Magic City04.07.2005All City
2.P Money Is Power24.11.2008Uptown
3.Money Over Everyone04.09.2009Avalanche
4.Backpack Travels
& Buckshot
05.08.2014Duck Down
5.Money Over Everyone 26/2015 Originators96
6.Live and Direct
(live)
02.12.2016Rinse

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Keep On Callin'1/2005
2.3,2,1 / Easy
feat Skillz & Sauce Money
20.06.2005All City
3.What Did He Say? / Don't Jump05.05.2008No Hats No Hoods
4.Everything (Blame remix, BCee remix)
feat Vince Harder
18.11.2009Intrinsic
5.Slang Like This
& Tiger
12/2010 Virgin
6.Boo You / Oo Aa Ee
& Blacks & TRC
20.05.2011Butterz
7.Anthemic
& Magnetic Man
7/2011 Columbia50
8.Dubsteppin'8/2012 Rinse
9.Kingpin
& Riko Dan & Friction & Skream & Scrufizzer
20.03.2013Shogun Audio
10.Heartbeat (Calyx & Teebee remix, Mind Vortex remix)
& Arlissa & Wilkinson
25.07.2013Ram
11.Round The Clock11/2013
12.Mad / Roll Call / Round The Clock04.10.2014Rinse
13.Lamborghini
& KSI
3/2015 Dcypha30
14.KANE
& President T & Grim Sickers
03.02.2017Meno