UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Alba Singly
PAGE Morgan
(DJ)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1981 (Burlington, Vermont, USA)
PAGE Morgan (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Drifting Into View03.06.2002Nordic Trax
2.Elevate25.03.2008Nettwerk
3.Believe23.02.2010Nettwerk
4.The Longest Road06.03.2012Nettwerk Mod
5.Body Work03.04.2012Nettwerk Mod
6.In the Air03.04.2012Nettwerk
7.DC to Light09.06.2015Nettwerk 154
8.Open Heart Remixes, Vol. 123.06.2015Nettwerk

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Maple Grooves EP
(Too Late / Maple Grooves / New Jersey Night / Surface Tension)
25.09.2000Fiji
2.Pathways / Floater / Northern Lights / Dawn30.10.2000Nordic Trax
3.Lonely Night / Ivory Soul / Twilight / Labassa Beat17.12.2001Fiji
4.Distant Accents EP
(Distant Access / Revelation / Motion Blur)
04.02.2002Magnified
5.All I Need
featuring Colette
16.12.2002Nordic Trax
6.All I Know
& Gregory Shiff & Astrid Suryanto
13.10.2003Bedrock
7.Take Me Back EP
(Take Me Back / Roller Days / Catch Me)
10.11.2003Late Night Essentials
8.What Can You Do For Me?
& Josal & Mistie
03.05.2004Harmonious Discord
9.Falling
feat Astrid Suryanto
12.07.2004SAW
10.All I Know (Hernan Cattaneo & Martin Garcia remix, Jean F Cochios Timewriter remix)
& Greg Shiff & Astrid Suryanto
09.08.2004Bedrock
11.County Line10.01.2005Lowdown Music
12.Inner City Experience Volume 3
(Mice, Geese / Primetime / La Brea / Gary's Groove / Swing)
& Presto & The Wayward Saints & Rithma & PC Synergy & Alland Byallo
11.04.2005Deepfunk
13.Outside The City10.10.2005Sugarcane
14.The Longest Road
feat Lissie
09.06.2008Nettwerk
15.Call My Name
feat Tyler James
06.10.2008Nettwerk
16.Running Wild28.10.2016Nettwerk