UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
MAAHN Wolf
(voc)

Působení:

cca 1979 Foodband

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Deserteure1981
2.Bisse und Küsse1983
3.Kleine Helden1985
4.Irgendwo in Deutschland1986
5.Maahnsinn1990
6.Der Himmel ist hier1992
7.Zauberstrassen16.02.2004Libero
8.Lieder von Rand der Galaxis - Solo Live
(live)
07.08.2012Libero
9.Sensible Daten18.03.2016Libero
10.Live & Seele
(live)
27.01.2017Libero

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Fieber2/1985
2.Tschernobyl (Das letzte Signal)
& Unterstützung
8/1986
3.Total verliebt in dich10/1992