UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 3. července 2021          Celkem: 363 742 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.08.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly
A LA CARTE
*  1979+  1984

Sestava (1984):

Jenny Renshaw - voc
Katie Humble - voc
Joy Martin - voc

Bývalí členové:

Patsy Fuller (voc, 1979-81); Denise Distell (voc, 1979-80); Linda Daniels (voc, 1981-82)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Do Wah Diddy Diddy Round3/1980 Hansa
2.Viva11/1981 Coconut
3.The Wonderful Hits Of A La Carte7/1982 Coconut
4.Rockin' Oldies8/1983 Coconut
5.Sun Sun Summertime6/1989 Coconut
6.…The Very Best '9908.03.1999Coconut/Ariola
7.Best of A La Carte10.01.2000Ariola
8.Hit Collection Vol.1 - Greatest Hits10.01.2005Coconut/Ariola

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.When The Boys Come Home / Price Of Love3/1979 Hansa
2.Doctor Doctor (Help Me Please) / It Was A Night Of Wonder)10/1979 Hansa
3.Do Wah Diddy Diddy / Farewell, Farewell To Carlingford3/1980 Hansa
4.Ring Me Honey / Jimmy Gimme10/1980 Hansa
5.New Members In Plateringen EP
& Precious Wilson & Boney M
1980 SR
6.You Get Me on the Run / Red Indian Drums1/1981 Coconut
7.You Get Me On The Run / Ring Me Honey5/1981 Junction
8.River Blue / Morning Songbird5/1981 Coconut
9.Have You Forgotten (Wolga Song) / Bananas9/1981 Coconut
10.Viva Torero / Try A Little Tenderness11/1981 Coconut
11.In The Summer Sun Of Greece / Cubatao4/1982 Coconut
12.Ahé Tamouré / Wanted7/1982 Coconut
13.Radio / You're Still My Fantasy1/1983 Coconut
14.On Top Of Old Smokie / Cottonfields9/1983 Coconut
15.Jimmy Gimme Reggae / Lightyears Away From Home1984 Coconut
16.Dancing In The Summertime / ABC Of Holiday
12" + Dancing In The Summertime (instrumental)
& Mungo Jerry
1989 Coconut
17.Hit Mix 1998 / Do Wah Diddy Diddy 199802.11.1998Coconut/BMG
18.Do Wah Diddy Diddy '99
feat. Jojo Max
10/1999 Coconut/Ariola